Co wy na to aby sie zebrać - całą pedagogiką (na razie) i pojechać gdzieś?! mamy wolne sobota niedziela poniedziałek wtorek - proponuje te dni wykorzystać, co by potem nie mieć zaległości na zajęciach xD
proponuje Żywiec, nie jest daleko - bilet w jedną strone Normalny - około 15zł z Dąbrowy Górniczej.
Noclegi w zależności ile osób pojedzie i jaki hotel, motel, domek czy jak zwał tak zwał, sobie wybierzemy... ale w ganicach 20 -30 zł za nocleg. (nie wiem czy z wyżywieniem czy bez to już zależy od gospodarza)
w najgorszym wypadku wyniesie nas to (licząc na trzy dni - dwa noclegi) około 100zł plus własne jedzenie lub doliczenie kosztów jedzenia tam na miejscu. PLUS własne wydatki xDD
w kazdym bądź razie w 150zł byśmy sie pewnie zamkneli.
jak ktoś ma inną propozycje to walić śmiało ;D
Ja mam propozycję do Milówki. Byłam tam w jednym pensjonacie w wakacje i było genialnie. Kobieta gotowała obiady (oba dania za 10zł w sumie) a noclegi były za 25zł. Do dyspozycji jest kuchnia, telewizor, grill itd. , poza tym bisko w gory (jakbyśmy chcieli iść) no i ogółem taka śmieszna mieścinka to jest
ale na żywiec tez jestem chetna
-> jest tam muzeum Żywca
P hehe
Link do Milówki-> http://www.ukaminskich.com/
powiem wam że w Żywcu z tego co się orientuję to są chyba tylko dwa moteliki no może trzy... bilet z Katowic do Żywca studencki w jedną stronę kosztuje 8,19 zl jeśli chodzi o zwiedzanie i knajpy to znam to miasto bardzo dobrze bo mam tam prawie całą rodzinę i bardzo często tam jeżdżę
kochani jezeli chcemy zrobic taki wyjazd... to musimy sie albo zoorganizowac bardzo szybko i jechac przed sesja, albo dopiero po sesji ( przypominam do 14ego lutego) i nie w ferie , bo wszystko bedzie oblozone dziecmi